perjantai 18. huhtikuuta 2014

 Tänään lähdettiin heti aamusta ratsastamaan. Vettä oli ilmassa. Oli todella harmaata ja vettä ripotteli taivaalta. Suunnattiin turpa kohti kääntöympyrä lenkkiä.
 Kun siirryttiin raviin, Aape oli aluksi todella outo ja tönkkö. Se liikkui jotenkin aivan kummasti ja kurkin sen kinttuja jos jostakin vinkkelistä. Mitään ei näkynyt ja laitoin sitten herraan vähän lisää vauhtia. Sitten sieltä tulikin ihan normaali kunnon ravi! Ja vielä oikein hyvä sellainen.
 Metsätiellä meidän ensimmäisen ihan kunnon laukkapätkän tullessa ja meidän vielä ravaillessa, Aape oli ihan sitä mieltä, että eikö jo mennä..? Odotti kuitenkin ihan nätisti minulta apuja.
 Laukannostot olivat tänään aikas eriskummallisia, mutta laukka oli sitten sitäkin parempaa! Se rullaili oikein mukavasti ja Aape piti mukavaa tahtia yllä.
 Kääntöympyrälle tultaessa otin Aapen oikein kunnolla pohkeen väliin ja olin enemmän kuin tyytyväinen Apsiin! Se laukkasi niin hienosti ja keskittyneesti tänään tuon kierroksen! Matka jatkui ja Aape meni tasaisen varmasti hyvällä tahdilla.
 Meidän oli tarkoitus mennä haaskanlenkillekkin vielä, mutta kun herra oli niin hieno ja vettä alkoi sadella enemmän, mentiin suoraan kotiin ja oli kyllä ihan mahtava lenkki silti! Jeee! :) ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti