tiistai 12. marraskuuta 2013

vinhaa vauhtia

 Eilen ratsasteltiin taas pitkän kaavan kautta. Pitkästä aikaa oli oikeasti kuiva päivä, koska koko päivän lämpötila oli pakkasen tuntumassa.
 Mentiin koulusatulalla, käveltiin ja ravattiin voltin kera. Ravissa Aape oli jo aika eteenpäin pyrkivä.
 Siirryttiin laukkaan ja yritettiin seuraavan laista, omasta mielestäni varsin yksinkertaista tehtävää: lyhyet sivut "tasapainoista" ravia ja pitkät sivut laukkaa. Laukka sujui aluksi ihan hyvin ja nousikin ihan hyvin laukat.
 Pikku hiljaa vauhtia tuli lisää ja Aape  viskoi ja kiskoi päällään. Se oikein tamppasi jaloillaan maata alleen, siis todella lujaa ja häntä vispasi. Se oli oikeastaan aika kamalaa. Todella kamalaa. Aapella oli taas on-off vaihde ja siinä sitten käytiin useampaan otteeseen keskustelua, mitä kukin haluaa.
 Loppujen lopuksi päästiin ravailemaan. Aape oli aluksi loppuraveissakin oikea kaahottaja pääylhäällä, mutta kun vaihdettiin suunta, oli ihan jees. Käppäilyt ja talliin.
 Eilen kävi myös eläinlääkäri. Leolla oli lievä sidekalvon vaurio, mitään hajua ei kyllä ole, mihin poni silmänsä kolonut on. Nyt sitten laitetaan aamuin illoin jotain silmävoidetta ja kyllä siitä kuulemma vielä normaali silmä tulee.
 Tänään mentiin ilman satulaa ja kuolaimettomilla vesisadetta uhmaten. Mentiin ihan noita hiekkapohjan reunoja pitkin. Jälleen sitä vauhtia riitti. En kyllä ymmärrä, miten sitä nyt on niin paljon, mutta ehkä herra ei ole vain saanut sitten tarpeeksi liikuntaa. Kauhulla odotan, mikä pakkaus minulla on alla parin viikon päästä. Meillä on nyt varattu 6 koetta + esitelmä tähän ryysikseen. Ihanaaa! Olen jo nyt aivan zombi.
 Miten saatoin taas eksyä näin aiheesta? Huoh! :D
 Siis vauhtia piisasi. Otettiin vain käyntiä ja ravia ihan eilisen palautumisen vuoksi. Oli kuitenkin aika paljon hyviäkin pätkiä. :)
 Ja anteeksi kamalasti nämä kuolettavan tylsät ja vielä kuvattomoat postaukset, mutta tuo pimeys ja omat kiireet tällä hetkellä vievät ajan kuvaamiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti