keskiviikko 6. marraskuuta 2013

sataa sataa ropisee

 Maanantaina juoksutin Aapen, koska se oli kuin uitettu koira ja muutenkin oli vähän kiire ilta taas vaihteeksi. Aape liikkui kyllä ihan hyvin, eikä yrittänyt juksuttaa yhtä paljoa kuin viimeksi.
 Eilen olikin sitten täysin erilainen päivä. Satoi jäätihkua, tuuli niin, että puita kaatui, tms. ja loppujen lopuksi sähköt meni kuudelta ja oli tullut joskus yöllä takaisin. Jäi ratsastaminen tuossa säässä. Hevoset sen sijaan juoksivat ratsastuksenkin edestä, kun eivät antaneet kiinni. Taas sitten vähän kurkku kipeänä, kun sielä jäätihkussa ja tuulessa niitä pyydystin 45 min.
 Tänään mentiin piiitkästä pitkästä aikaa satulan kanssa. Tänään oli varmaan ensimmäinen päivä kahteen viikkoon kun ei satanut koko päivää. Aape oli ihan yrmyli aluksi. Se ei ollut yhtään häslä laitettaessa. Käänsi vain persuksensa ja oli ihan masentunut.
 Harjaamiseen kului aikaa kauan. Aape oli aivan kurassa. Harjaamisen jälkeen karsina näytti siltä, kuin purusta ei olisi tietoakaan, vaan kuivikkeen sijasta olisikin vain savea ja hiekkaa. Khehkheh.
 Aape ei ole varmaan ikinä pullistellut niin paljoa kuin tänään. Sai tehdä ihan töitä!
 Mentiin taas tuossa kentän pohjalla. Käveltiin ja tehtiin vähän pientä volttia silloin tällöin kuin pystyi. Aape oli niin höpsö! Tehtiin volttia ja ensin tuli ihan joku venkura, koska Aape kiersi vesilätäkön. Otettiin uusiksi. Pysähdys ja kiertely yrityksi ---> pohjetta, pohjetta, pohjetta ---> Aape yrittää vastustella parhaansa mukaan ---> pikku napautus raipalla, pohjetta ---> super loikka hurjan ehkä 20 cm leveän vesiesteemme yli! :D Lopulta päästiin siitä kyllä ihan normaalisti.
 Ravattiin, mutta ei nyt kovin kehuttavasti mennyt, mutta kaikki meni tällä kertaa pohjan piikkiin. Laukattiin sen verran kun pystyttiin tuossa. Sitten käväistiin vielä tiellä muutama pätkä laukkaamassa ja ravattiin + käveltiin ympäriinsä.
 Sitten Aape olikin jo ihan erilainen. Se oli taas oma häslä itsensä, kuikuili nameja, jne. :))2 kommenttia: