torstai 21. marraskuuta 2013

huhhuijjaa...

 ... miten pitkä aika edellisestä postauksesta on!! Mutta jos totta puhutaan, mitään erikoista ei ole tapahtunut.
 Viime perjantain illalla kurkkuni tuli taas vaihteeksi kipeksi... Lauantaina vielä ratsastin, mutta sunnuntaina oli niin kova tuuli, että en lähtenyt ratsastamaan ja kaiken lisäksi tuohon kentän alulle oli lentänyt varsin kaukaa painava peltiovi.

 photo 043_zpsd92b4a72.jpg

 Maanantaina, jos koskaan olisi tehnyt mieli lähteä ratsastamaan ilmansatulaa, mutta olin sen verran kipeä, että tyydyin vain tekemään tallihommat ja siivoamaan karsinat.
 Tiistaina Liisa kävi ja sain syventyä luojan kiitos kouluhommiin.


 Eilen juoksuttelin Aapen käynnissä ja ravissa. Ihan perusperus. Aape meni ihan hyvin, mutta kuten lähes tulkoon aina aloitus ja suunnanvaihto on hankala, kun Aape haluaisi jo tallille.
 Tänään sitten ratsastin pitkstä aikaa. Menin alapellolle ja hiulasin sitä pitkää baanaa ees taas ravissa. (Tietysti heti, kun olin kävellyt.)

 photo 037_zps25137ae0.jpg

 Otettiin moooonta monta laukka pätkää, koska laukka oli niin pirun hyvää! Menohaluja oli kyllä enemmän kuin tarpeeksi, mutta hyvin kuitenkin meni.
 Tultiin kentänpohjalle loppuraveiksi ja käynneiksi. Aape oli ihan sitä mieltä, että minähän en enää tee mitää, mutta lopulta meni ihan hyvin ja etenkin käynnissä oli ihan super helppo, kun yleensä möngertää minne sattuu. Hyvä poni! :)

 photo 014_zps14df30b3.jpg

 Ainiin tänäään satoi lunta!! Wii! Tosin se nyt vähän rajoittaa ratsastelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti