lauantai 16. marraskuuta 2013

lallatilaa

 Onneksi mun aivot keksivät näitä otsikoita näin pirun hyvin! Huhhuh.
 Tsippadaai. Eilen, eli siis perjantaina lähdin ratsastelemaan kentänpohjalle ilman satulaa. Tuo pohja oli edes inan kuivempi. Käppäiltiin uraa pitkin ja tehtiin volttia toisen pitkän sivun keskelle. Aape oli ihan mukavasti kuulolla jo alku käynneissä.
 Siirryttiin ravaamaan ja ensimmäiset ajatukset oli, että oh shit. Ekat kaksi kierrosta oli kaahotusta, mutta sitten se katosi kuin taikaiskusta.
 Ravattin ja tehtiin sitä volttia. Aape oli tosi mukava tasaisen ja hyvän tahtinsa vuoksi, sekä se oli todella kiva kädelle. Se ei painanut oikeastaan ollenkaan ja oikeasti teki suurimman osan pyynnöistäni ilman mitään ongelmia ja kiemurteluja.

 photo 026_zps21ea260f.jpg

 Ei otettu laukkaa, mutta käveltiin ihan kunnolla ja Aape olikin edes jonkinverran hikinen.
 Tänään lähdin päivännäöllä maastoilemaan. Aape oli varmaan parempi kuin koskaan aikaisemmin maastossa! Se oli ravissa juuri sopivan eteenpäin pyrkivä. Laukat nousi molemmat ja se niiden laukkojen laatu! Olin aivan taivaissa. Aape oli muutenkin hyvin kuulolla. Jatkettiin vielä peruskääntöympyrältämme pienemmälle metsätielle ja mentiin sen päätyyn saakka, josta löytyy toinen pienempi kääntöympyrä. Aape oli vaan niiiin mukava putteputte! ♥

 photo 035_zps40714530.jpg

 photo 031_zpsedaeeb9a.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti