sunnuntai 9. helmikuuta 2014

ylistyspostaus!

 En enää keksi oikeasti mitään otsikoita, koska koko ajan olisi jotain superpuute, mahtipäivä, hieno poni, jnejne! Ehkä jatkossa tulee vain ihan otsikottomia... :D
 Menin iltapäivällä siivoilemaan karsinat ja otin herra Aapen käsittelyyn tämän jälkeen. Aluksi sain vähän odotella, että Aape antoi itsensä kiinni, ei kuitenkaan mitään isoa rituaalia tästä tänään tehnyt.
 Intouduin oikein parturoimaan Aapen niskasiilin kunnolla ja kerrankin sain sen oikeasti siistiksi! Ehkä myös herran tämänpäiväinen yhteistyöhalukkuus edistivät asiaa, sillä se laski päänsä juuri oikealle korkeudelle ja sain napsia rauhassa ihan maantasolla, vaikka tälläinen pieni ja pyöreä kääpiö olenkin! Aina välillä se kurkkasi ikkunasta jotain, mutta vaikka kuinka hellästi olin kiinni sen harjassa ja olisin herran antanut katsella maisemia se myötäsi päänsä alas, jotta minun oli helpompi työskennellä! c: Lyhensin lopuksi vähän häntääkin.  Harjasin Aapen oikein kunnolla ja sitten iskin koulupenkin selkään.
 Kipusin selkään ja lähdettiin alapellolle tavoittelemaan tasaista ja suht turvallista alustaa. Nyt on ollut muutama päivä peräkkäin tätä plussa keliä, niin mietitytti hiukan pellon liukkaus.
 Lähdettiin kiertelemään uraa ja tehtiin voltteja. Kolmisen kertaa jouduin säätämään jalkkareita, ja lopulta löytyi ne omat sopivat.
 Siirryttiin raviin ja Aape oli todella tasainen! Se lähes tulkoon toimi ajatuksen voimalla. Ei ihan, mutta melkein! Jatkettiin volttien kanssa ja oikeastaan kaikki sujui ongelmitta, välillä jotain pientä "onks pakko jos ei taho", mutta oikein kultainen Aapelaape oli koko ajan.
 Ennen laukkoihin siirtymistä, lupasin herralle kolme ratsastuksen jälkeistä herkkunamia yhden sijaan, jos Aape laukkaisi yhtä hienosti kuin eilen. Taisi tehota!
 Molemmat laukat sujuivat muitta mutkitta! Laukat rullasivat ja Aape oli kuulolla niin hirmu hyvin eikä oikeastaan hätiköinyt tänään ollenkaan! Pohja oli vähän liukas, mutta kun mentiin joko uran sisä- tai ulkopuolella kulmissa, hyvin sujui.
 Otettiin loppuravit pidemmällä ohjalla ja lopuksi käveltiin. Ihan täydellinen suokkiputte! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti