maanantai 3. helmikuuta 2014

palautumispäivä

 Nyt taas tämmöinen nopea halki-poikki-ja-pinoon pikapostaus!
 Pääsin tallille vähän myöhään aikaan, koska jouduin käymään pikaisesti auttamassa isää navetassa, koska vasikka oli karannut ja maituripäivä, joten tuppasi tulemaan vähän kiire.
 Pääsin viiden jälkeen tallille ja katsahdin aitaa, että mitäs pirua, kun portit on auki. Menin katsomaan lähempää. Hepat kyllä pysyvät nyt hyvin aidassaan, koska niiden ihana raksupoksu jättiheinäpaali. About puolentoista sivun verran oli kaikki alalangat nostettu niin korkealle kuin mahdollista. Ihan äimänkäkenä sitten tarvoin tuolla märässä lumessa (ihanat plussa kelit!) ja liu'uttelin eristimet ja langat paikoilleen.
 En kyllä yhtään tiedä mitä tuolla oli tapahtunut, koska tosiaan portit olivat ihan niin kuin heitetty auki ja en kyllä usko, että hevoset olisivat itse saaneet langat nostettua tuolla tavoin. Ken tietää.
 Vihdoin kun sain hevoset sisälle alkoi olemaan aika hämärää. Muutenkin olin aika väsynyt, koska en saanut eilen illalla oikein unta (vaikka kuinka yritin) ja sitten aamulla olikin yhtä tuskaa rattosilla kuuden tunnin unilla.. Tämän lisäksi koulussa oli jonkinmoista hässäkkää, mistä en kyllä täällä rupea höpisemään.
 Lähdettiin Aapen kanssa ilman satulaa. Eilen oli sen verran vauhdikasta menoa, että olin miettinyt jo muutenkin, että mennään aika rennosti.
 Jäätiin tuohon kentänpohjalle pyörimään ja itseasiassa se oli nyt oikein hyvä, kun lunta on edes tämän verran.
 Tehtiin tätä kasiharjoitusta, mikä on kerta toisensa jälkeen aina yhtä hyvä ja osittain hankalakin juttu. Aape oli oikein kunnon venkura, mutta ei sillä lailla, että olisi jäänyt mitenkään kaivelemaan. Se oli enemmänkin sellaista pilkesilmäkulmassa menoa ja pientä lusmuilua.
 Aluksi oli aika epätasaista menoa ja siellä täällä oli Aapen omat kiihdytys- tai teputuskohdat. Aape kuitenkin oli mukavasti kuulolla, ja vaikka kuinka kiemursi, yhteistuumin saatiin kaikki suoristukset ja asettumiset hoidettua ihan hyvin, välillä sitten vähän pidemmän työstämisen jälkeen.
 Lopuksi käveltiin vain suoraa uraa ja kyllä voin sanoa tänäänkin olevan Apsiin tyytyväinen!

 photo 061_zpsdf9dbc9b.jpg

 photo 045_zps13af00ea.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti