torstai 19. kesäkuuta 2014

täällä taas!

 Noniin! Tänään kotiuduttiin rippileiriltä. Tiivistetysti oli mahtava leiri, mahtavat ihmiset, ikävä varmasti tulee, mutta toivottavasti jatketaan yhteydenpitoa!
 Sitten asiaan. Aapella oli yksi vapaapäivä tässä viikon aikana ja tässä Reetan sekä K:n kommentit.
 Olen pahoillani, koska tuo ylempi kuva on väärin päin... En tiedä, tämä kone käy kierroksilla ja sekoilee tolkuttomasti. Yli puolentunnin kääntöprosessin ja yli kymmenen lataamisen jälkeen, se aina palaa takaisin noin päin, joten vähän niskojen liikuttelua...
 Jokatapauksessa sen verran avaan tätä, että Helmi on ikäiseni tyttö, joka ei ole koskaan ennen(?) ollut hevosen selässä ja oli ratsastanut melkein koko haaskanlenkin, Reetta vierellään kävellen/juosten. Reetta oli muutamat laukkapätkät vetänyt ja saanut Helminkin kokeilemaan kaikki askellajit. Superponi taas!
 Tänään sitten kotiin päästyä ja Aapea aikani rapsuteltua ja halailtua lähdettiin maastoilemaan.
 Käytiin ihan tuo perus kääntöympyrälenkki ja meni ihan hyvin. Vähän tuntui, että omat reisilihakset on menettänyt voimaansa (nivelsiteiden takia taukoa satulan kanssa ratsastuksesta + ripari), mutta ihan hyvin meni ja sehän vaatii vain ratsastusta, ratsastusta ja ratsastusta, jotta kaikki tulee taas ennalleen. :p
 Aape oli aluksi vähän tahmea, mutta vetristyi koko ajan ja oli lopulta kuin rasvattu salama! Vähän kompuroi ja näki mörköjä, mutta muuten meni kyllä tosi hyvin ja oli kiva lenkki. (:

 photo 046_zpsf016e913.jpg

 photo 044_zpsfd1d7fa2.jpg
4 kommenttia:

  1. Melko rohkea tyttö, jos ekaa kertaa hevosen selässä ja jo kaikki askellajit uskaltautui kokeilemaan :D

    VastaaPoista
  2. Helmi oli rohkeena! Helpulinha se sai avipätkän jälkeen ku niin paljo pomppi xP

    VastaaPoista