tiistai 24. kesäkuuta 2014

Aape the real putte

 Eilen ennätin kaikelta työmäärältäni ratsastamaan vasta lähempänä yhdeksää illalla. En viitsinyt enää ruveta laittamaan satulaa, joten mentiin ilman satulaa.
 Käytiin tuo pikkuinen 4 km lenkki. Aape oli putempi kuin koskaan ennen. Se oli todella laiska. Käynnissä se tuntui tallaavan lähes paikallaan ja tahdista sai muistuttaa aluksi aika tiuhaankin tahtiin.
 Ravissa mentiin todella rennolla meiningillä. Aape jolkotti tasaisesti ja annoinkin sen vaan hölköttää.
 Laukka ei ollut mitenkään nelitahtista tai tökkivää, mutta se oli aika hassua. En tiedä mikä siinä oli, mutta jotenkin tosi outoa ja aluksi tasapainoa etsiessäni olin pariin otteeseen jo aika kyljellä. Ajattelin, että menkööt nyt, kun kuitenkin meni suht nätisti. Sitten Aape näki jonkun pienen vihreän miehen ja lähti. Käännyttiin takaisin ja otettiin koko laukkapätkä uusiksi ja meni sitten oikein hyvin.
 Lopuksi Aape ravaili jo ihan kunnolla ja tarmokkaasti. Törmättiin yhdellä pikkutiellä autoon ja olin haljeta onnesta kuinka fiksusti Aape (+ kuski) toimi. Vähän jännitti, kun tie on sen verran pieni, että auto menee aika läheltä, mutta Aape ei ottanut suotta pulttia. En tiedä miksi olisi ottanut, mutta vähän jänskäsi. Sitten vain käveltiin kotiin pitkin ohjin. Rento kiva pikku lenkki. :)
 Tänään Aapelle varmaan tulee taas vapaa, jollen innostu (ja saa jostain lisäenergiaa) yöratsastukselle. Huomenissa tuleekin K, niin pitäisi Aapen liikutus olla varmistettu. Sunnuntaihin saakka varmaan vielä aika tohotusta, koska rippijuhla valmistelut, mutta sitten pitäisi helpottaa. :)

 photo 216_zps741e82d2.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti