torstai 31. heinäkuuta 2014

monipuolinen pariviikkoa

 Noniin, kuulumisia pitkääkin pidemmästä aikaa!
 Ollaan tuttuun tapaan maastoiltu paljon. On sujunut oikein mukavasti ja laukkakin on alkanut rullata siihen malliin, että nyt kun pelto vähän kuivuu näistä sateista, päästään koittamaan taas pellolla. Jee! Kelpaa!

 photo 010_zps2c385153.jpg

 Meillä käväisi kengittäjäkin tässä välissä ja nyt on Aapella taas hyvät kenkulit kintuissa. Yhtenä päivänä tuli molemmat hepat pestyäkin ihan kunnolla.
 Ollaan tehty jos jonkinnäköistä. Niin ratsain kuin maastakäsinkin. Yhtenä "iltana" lähdettiin vähän nopeasta mielijohteesta kokeilemaan pikkulenkkiä ilman satulaa kaksipäällä Jempun kanssa. Muut olivat mökillä (ja siellä oli ruokaa!!), joten lähdettiin sinne, koska matka oli tarpeeksi pieni. Oltiin kyllä sovittu, että toinen kävelee jos Aape ei vaikuta tyytyväiseltä, tai jos muuten vain ei onnistuisi. Aape kuitenkin kulki todella rauhassa ja rennosti. Päädyttiin ottamaan jonkinverran raviakin ja Aape toimi kyllä tosi mallikkaasti.

 photo 005_zps68ab6a6e.jpg

 Mökille päästyä ja meidän jalkauduttua Aape sai aikamoiset kiksit mökkinaapurin sadettimesta. Hotkittiin ruoka nopeasti kitusiin ja rauhoteltiin Apsia, mutta oli sen verran hermona ja rynni kotiin päin, että lopulta käveltiin kaikki kotimatka. Eipä siinä mitään, Aape hoiti toiseen suuntaan homman niin mallikkaasti. :)
 Mariakin kävi ratsastelemassa tässä yhtenä päivänä, kun minulle tuli yksi pikaisesti hoidettava asia.


 Toissapäiväinen maastolenkki täytyy erikseen mainita, sillä Aape oli silloin oikeasti todellakin eteenpäinpyrkivä ja kulki todella hyvin! Laukannostot eivät olleet mitkään parhaat, mutta laukka rullasi hyvin. Oli kyllä ihan superhyvä maasto! Paras pitkiin aikoihin.
 Eilen oltiin lähdössä ilman satulaa  maastoon, mutta ukkonen rupesi jyrisemään jo taas, niin jäätiin lopulta pellolle pyörimään vähän.
 Saatiin ihan kunnolla käynti ja ravi ja molemmille ihan hiki pintaan. Onneksi ei lähdetty mihkään pidemmälle, vaikka pikku maasto vain pitikin käydä, koska ukkonen tuli taas aika nopeasti.
 Nyt on tuntunut, että päivä toisensa perään on ukkostanut ihan tunnin parin välein. Josko tästä raikastuisi ja ei jyrisisi niin paljoa. :)

 photo 032_zps4720e29e.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti