tiistai 15. heinäkuuta 2014

 Moikkamooi!
 Ollaan jatkettu Aapen kanssa maastoillen. En näe nyt mitään suurta tarvetta kertoa yksityiskohtaisesti joka päivästämme, koska ne voi jotenkuten yhdistää yleiseksi kertomukseksi. Laiska minä.
  Aapella ei ole ollut nyt yhtään vapaata, vaan ollaan sisukkaasti yritetty joka päivä käydä jotain tekemässä pienistä sateista ja ukkosistakin huolimatta. Ollaan käyty vaihtelun vuoksi niin haaskan- , kääntöympyrä-, kuin tuolla 4kmlenkillä.
 Ravissa Aape on ollut aika lailla eteenpäin puskettava aina aluksi. Laukka kuitenkin on ruvennut rullaamaan huomattavasti paremmin! Ollaan nyt parina edellisenä kertana pystytty laukkaamaan kääntöympyräkin ongelmitta!
 Eilen käytiin ilman satulaa Aapen kannalta oikein mukava maastolenkki, kun käytiin vain käynti-ravi maasto mökillä, koska kaikki muut olivat siellä. Aape sai aluksi mammalta namia, kun jalkautui nopeasti mökillä + sitten kirsikkana kakun päällä mökkinaapuri toi kuivattua ruisleipää ja näkkäriä. Mikä onnen päivä!
 Tämänpäiväisestä maastosta pitää sen verran mainita, että tänään laukka rullasi oikeasti niin super hyvin viime aikoihin verrattuna. Oli suht lyhyttä askelta ja siten aika ponimainen laukka, mutta ei ollut oikeastaan juuri ollenkaan nelitahtista. Uuteen nousuun. :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti