sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevät on täällä!

 Hopsanssaa! Taas on aika kulunut niin nopeasti! Tekstiä kyllä irtoaisi vaikka millä mitalla, mutta tuntuu, että aikaa ei piisaa istuutua rauhassa koneen ääreen ja naputella sitä. Mulla on tässä nyt vireillä pieni suunnitelma ja mahdollisesti jotain muutosta tulossa tähän blogihärpäkkeeseen.
 Aape yski tässä yhdessä vaiheessa ja meillä käväisi eläinlääkäri. Herralla todettiin iän myötä tullutta pientä yliherkkyyttä pölylle. Nyt ollaan vaihdettu rehut ja tänään menee viimeiset kortisonipilleri nassuun ja yskintä on loppunut täysin.
 Meillä on edelleenkin hommat sujuneet todella hyvin. Kevään myötä on tullut ihan uusi energia koko hommaan. Ollaan päästy työstämään tasaisellakin todella kivasti ja kenttäkin on jo melkein täysin sula! On ollut maastoja laidasta laitaan, suurimmaksi osaksi niitä ihania reippaita maastoja, rentoja hölköttely maastoja ja sitten niitä, kun jokainen risu ja kivi on ollut hurjan pelottava.
 Eilen oltiin rallittamassa sänkipellolla. Laukkailtiin ympäriinsä ja sieltä tuli vastaan meidän joku ikuisuuksien vanha ura ja Aape veti liinat kiinni, siitä sivuloikka ja matka jatkui täyttä laukkaa suoraan. Hassu poni! Loppuravit ja -käynnit käytiin hoitamassa maastossa tuolla ihanaisessa auringonpaisteessa!

 photo 002_zpsbc98ax2h.jpg

 photo 011_zpsven6kplz.jpg

 photo 001_zpsiqu3n0bc.jpg

 photo 006_zps1ztfuxbt.jpg

 photo 022_zps0kin5fxl.jpg

 photo 013_zpso1wtokz0.jpg

 photo 018_zpsnj2i2zts.jpg

 photo 015_zpsrlfkcaf8.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti