keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Hyvää joulua!

 Täällä on edelleen mennyt kaikki ihan kivasti. Ollaan aika paljon tepsuteltu tuossa kentällä, nyt siinä kuitenkin vaikuttaa olevan joitakin ei niin pitäviä kohtia, joten ollaan menty sen ehdoilla vähän ja tehty sitä, mitä ollaan pystytty.
 Yhtenä päivänä käytiin maastoilemassa. Alunperin piti käydä vain tuo lyhyt  kolmen kilsan lenkki, mutta sitten päädyttiinkin aluksi haaskanlenkille ja sitten siihen päälle vielä tuo pikkulenkki.
 Onneksi käytiin haaskalla, nimittäin oli ihan huippua. Aapesta huomasi, että sillä oli ihan menofiilis. Metsätielle päästyä laukkailtiin aluksi ihan rauhallisesti. Laukka rullaili tosi hyvin. Hyvälle suoralle päästyä annoin Aapelle ohjaa ja päästeltiin niin lujaa kuin pounista lähti. Se oli aivan innoissaan. Korvat töttöröllä se laukkaili suoraa ja sitten tuli mammalle pikku ihmetys. Nimittäin yksi sivulle lähtenyt ilopukkikin siinä lensi. Aape on kerran aiemmin joskus ihan alkuaikoina (pari vuotta sitten) heittänyt yhden pukin ja siinä se. Olin hiukan hämilläni, mutta enemmänkin nauratti. Jatkettiin ilman mitään härdellejä laukkaamista ja meni kyllä niin hienosti.
 Tosiaan haaskanlenkin jälkeen käytiin vielä lisäksi tuo pikkulenkki. Siinä sivussa sitten käytiin naapurissa tuomassa vähän joulumieltä ja käytiinkin hyvään aikaan. Siellä nimittäin oli naapurimme vanhemmat käymässä, jotka tuntuivat niin kovasti ilahtuvat hevosen nähdessään. Ja Aape tuttuun tapaan käyttäytyi todella hienosti, vaikkei tuo naapurin 6v pikku poika niin kovin rauhallinen ole. Aapipaapi. ♥
 Tuossa nyt taas yksi meidän reissuistamme vähän tarkemmin.

 Mutta ennen kaikkea halusin tulla toivottamaan kaikille oikein  Hyvää Joulua! 

2 kommenttia: