sunnuntai 24. elokuuta 2014

 Aapen loma venähti viikosta reiluun puoleentoista viikkoon, kun onnistuin jostain noukkimaan itselleni loppuviikosta flunssan pienen kuumeen kera.

 photo 075_zpse8b16e77.jpg

 Keskiviikkona taluttelin Aapea vain jonkin aikaa. Torstaina sitten pienessä horroksessa kipusin laitumella selkään ja käveltiin siellä. Aape olisi huomattavasti paljon mieluummin vain syönyt tai ihan mitä muuta tahansa, kuin rahdannut minua selässä. Oli aika herkkää poikaa. Välillä meinasi tulla pieniä spurtteja, joten sai itsekin olla ihan hereillä. Loppua kohden kuitenkin alkoi kuuntelemaan todella hyvin, vaikka olikin vain riimu päässä ja saatiin käveltyä ihan turvallisesti. Perjantaina ja lauantaina sitten kuume pitelikin minut poissa selästä...

 photo 083_zps6e3f9f98.jpg

 Tänään kuitenkin lähdettiin kävelymaastoon. Laitoin satulan varmuuden vuoksi, koska varmasti vähän virtaakin löytyy tuollaisen loman jälkeen.
 Käytiin kävelemässä haaskanlenkki. Jalka ei vaikuttanut mitenkään kovin hyvältä. Itse asiassa ennemmin ei ole yhtä paljoa siitä reagoinut.
 Oli parempiakin pätkiä, mutta välillä ontui ja varoi ihan kunnolla tuota etujalkaansa. Nyt yritetään saada nuo taivutukset sellaseen ajankohtaan, että olisin itsekin kotona ja sitten katsellaan miten jatketaan tämän homman kanssa..

 photo 065_zpsa5c18d8a.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti