maanantai 29. syyskuuta 2014

kuvatonkökköpostaus

 Heipsan!
 Viime viikolla ruvettiin lisäilemään jo meidän käyntiliikutukseen jonkin verran raviakin. Torstaina oli oikein superpäivä, kun menin tuossa kentällä ilman satulaa.
 Käveltiin ensin pitkän aikaa ja tehtiin sinne tänne voltteja. Aape oli tosi hyvin kuulolla ja teki pyydetyt asiat.
 Kun siirryttiin raviin, se liikkui todella rennosti ja pitkällä askeleella. Herra oli muutenkin todella helppo kontrolloida ja voltit (sun muut) sujuivat ongelmitta molempiin suuntiin ravissa!
 Lauantaina sitten mentiinkin satulan kanssa tuossa kentällä. Alku sujui ihan hyvin. Ravi oikeaan kierrokseenkin meni vielä hyvin, mutta vasempaan kierrokseen Aape ei liikkunut ihan niin hyvin. Tehtiin taas voltteja sinne tänne ja homma alkoi sujua.
 Aape liikkui sen verran hyvin, että käveltiin riihelle mäki alas ja nostettiin mäen alta laukka. Sieltä tuli oikeasti varmaan ehkä yksi Aapen parhaista laukoista! Todella pyörivää ja pontevaa. Ei kuitenkaan laukkailtu enempää, kun ei olla pitkiin aikoihin pystytty vielä mitään kunnolla tekemään. Ravailtiin vielä vähän kentällä ja sitten käveltiin.
 Nyt kuitenkin ollaan pysytty käynnissä/ravissa, sillä Aapen sädemätä vaikuttaa puhdistuksista ja betadinestä huolimatta keränneen lisää mätää. Ei auta, kuin huolella putsailla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti