sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

 Helloou!

 Moni varmaan arvasi, kun postauksia ei kuulunut eikä näkynyt, että tulin sitten kipeäksi. Nousi ihan kunnon kuume. Tiistaina vielä uhosin, että kyllä minä Aapen juoksutan, ettei tule vapaapäiviä, mutta lopulta jätin sen ajatuksen, kun kaikki niin kovasti kieltelivät.
 Keskiviikkona meillä kävi samainen "myysteerihenkilö", kuin viime viikolla. Edelleenkään en ole päässyt häntä naamakkain lähiaikoina näkemään, joten vieläkään en ole kysynyt lupaa tähän blogijuttuun.
 Hän oli Aapen kanssa käynyt maastoilemassa ympäriinsä eri metsäteillä. Kaikki askellajit olivat kuulemma menneet ihan hyvin.
 Torstaina sitten Reetta kävi huolehtimassa Aapen liikutuksesta. Aapen kanssa he olivat menneet pellolla ilman satulaa ja Aape oli kuulemma ollut ihan unelma!
 He olivat tehneet, voltteja, väistätyksiä, sun muuta. En muista edes kaikkea ja en huomannut ottaa meidän vihkotekstistä nyt kuvaa. Laukassa he olivat jopa saaneet tehtyä laukkaympyröitä jonkin verran.
 Perjantaina sitten oli niin kurja keli, etten viittinyt lähteä ratsastamaan, vaikka jo vähän terveempi olikin.
 Eilen (lauantaina) lähdettiin Aapen kanssa maastoilemaan ilman satulaa. Aape oli ihan super! Se oli taas ravissa sopivan eteenpäinpyrkivä ja todella tasainen. Herra kuunteli kaikki avutkin niin hienosti taas kerran!
 Laukat rullasivat oikein mallikkaasti ja ennen kaikkea ylistän Aapea siitä, miten hienosti laukattiin se kääntöympyrä! Se on oikeastaan jokaisen maastokerran kohokohta, jos se onnistuu. Ja näin hienosti se ei ole koskaan ennen mennyt. Aape oikein keskittyi ja kasasi itsensä ja laukkansa niin hyvin! Ja kuski oli niin onnellisena siellä selässä!
 Sitten tultiin kotsaan päin, laukkailtiin, ravailtiin ja lopuksi käveltiin.
 Tämän päivän ohjelmasta ei ole vielä mitään tietoa. Jotain täytyisi mennä tekemään, kun Aapella nyt viime viikollakin noita vapaapäiviä tuli. Tässä nyt kuitenkin pitäisi väsätä esitelmä huomiseksi ja keritä taas kerran kokeisiin lukea. Tunteja lisää päiviin, kiitos!

 photo 030_zps3e92e14f.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti