torstai 3. huhtikuuta 2014

lömpsislöö

 Heippaheei ja moikkamoooi vaan kaikille!
 Eilen meillä kävi Aapen liikuttamassa ihan spesiaali ihminen, joka on astetta osaavampi ja siten olinkin aivan innoissani, kun tällainen ihminen lupautui ratsastelemaan Aapea.
 Tarkemmin tästä henkilöstä en kerro, koska en ole ainakaan vielä kysynyt (näin ollen myös saanutkaan) lisenssiä kertoa ainakaan nimellä hänestä täällä blogissa.
 Hän oli Aapen kanssa käynyt maastoilemassa kääntöympyrällä ja ihan hyvin oli mennyt. Aape oli kuulemma reagoinut apuihin vähän viiveellä, mutta ei mitään muuta kummallista.
 Tänään lähdettiin Apsin kanssa alapellolle kouluhommiin. Pelto oli onneksi kuivanut jo tarpeeksi ja päästiin ihan suht hyvin vääntämään koulua.
 Käynnissä aloitettiin aikalailla heti volttien tekeminen. Aape vaikutti ihan hyvältä heti alkuunsakin omaan käteen.
 Aluksi ravailtiin muutama kierros tietysti keventäen. Jatkettiin volttien tekoa. Aape sekoili aluksi vähän jaloissaan, kun herra ei olisi millään jaksanut nostella koipiaan. Aika nopeasti saatiin hyvä tasainen tuntuma työn tekoon ja alkujumppailun jälkeen istahdin alas harjoitusraviin.
 Keskityttiin paljolti jälleen tänään ratsastusteihin ja Aapen taipumiseen. Se kannatti, sillä tänään Aape oli noiden asioiden kanssa oikein vastaanottavainen ja suotuisa otus! Mamma sai olla taas tänään tyytyväinen!
 Laukat olivat tänään huomattavasti paremmat kuin edellisillä kerroilla! Ei niin hyvät kuin voisivat, mutta oli kyllä niin iso ero jo viikonloppuun! Välillä oli pätkiä, jolloin sai taas nauttia siitä aikas keinuvasta ihanasta laukasta! Laukannostotkin olivat tänään molempiin suuntiin oikein mallikkaat!
 Loppuraveissa annoin Aapelle vähän pidempää ohjaa ja todella nätisti ja rennosti saatiin ravattua. Sitten vain käveltiin ja pidettiin hyvä ja reipas käynti yllä muutaman kierroksen ajan.

 photo IMG_5236_zpscf261167.jpg

 photo IMG_5220_zps6dd9b33b.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti