sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä!

 Pääsiäinen on täällä ja niin tuntuu olevan kevätkin! Aivan ihanat kelit olleet! Kevään tullessa on myös varjopuolensa. Mökkiläisten kulta-aika tuntuu olevan alkanut. Ja Ellun hermot rupeavat olemaan jo nyt riekaleina.
 Tosiaan piti pitää kerrankin kunnolla rento pääsiäisloma, mutta joka päivä on käynyt yksi tai useampi pesue katsomassa eläimiä. Siis tänne vaan saapastelee ihan outojakin ihmisiä, jotka on joltain tutun tutultaan kuullut tai muuten vaan huomannut, että täällä on eläimiä (ja etenkin hevosia) ja tulee vaan kuin johonkin hemmetin eläintarhaan. Ihan ookoo, jos soittaa ja kysyy, mutta kun outoja ihmisiä ramppaa pihassa, tuo mukelonsa tänne, heittää vaikka toisen kakaran hyppiin trampoliinille ja sitten juostaan katsomassa hevosia, saatetaan päästää kakrut aitaan tms... Luojan kiitos nuo meidän elukat on suht täysjärkisiä..
 Mutta siis, kuulumisiin. Eilen meillä kävi ratsastamassa joku +10 v likka. Hengissä selvisin, ja vielä ihan suht hyvillä mielinkin.
 Kierrettiin tuo 4 km maastolenkki ja tepastelin perässä. Ihan kaikki askellajit Aape pääsi menemään ja menikin ihan mukavasti.
 Tänään pääsin ratsastamaan itse. Käytiin haaskan lenkillä ja oli kyllä niin mahtavaa!
 Ravattiin alkuun pari kilometriä ja Aape oli tosi mukava. Mitä välillä vähän unohti nostella jalkojaan.
 Metsätielle päästyä ravattiin vielä jokin pätkä ja ruvettiin laukkaamaan. Aluksikin, ihan mahtavat laukannostot käynnistä! Ja toisekseen ihan super ihanaa ja hyvää laukkaa!!
 Tämän lisäksi tie oli juuri lanattu ja oltiin varmaan ensimmäiset sen käyttäjät lanauksen jälkeen. Laukattiin lähes koko metsätie pätkä ja Aape meni vaan jotenkin niin superisti! Ei voi sanoin kuvailla! ♥
 Ravailtiin ja käveltiin löysin ohjin kotiin loppumatka.

 ps. Huomenna tulee ainakin toivottavasti kuvia!! En enää kerkiä/jaksa niitä latailla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti