lauantai 15. helmikuuta 2014

feel like good

 Tiistaina käveltiin Aapen kanssa vain kera riimun. Käytiin etsimässä hyvää pohjaa seuraavien päivien ratsastukselle. Kierrettiin eri peltoja ja käytiin myös kurkistamassa myös yksi pikku tie.
 Keskiviikkona minulla oli soittotunti ja sain Leilan + kumppanit hoitamaan hepat. Torstaina riparitapaaminen ja onnekseni Reetta pääsikin avustamaan heppojen kanssa!


 Eilen sitten vietin ystävänpäivää kaverin kanssa. Menin Alinalle yöksi ja käytiin katsomassa vanhojen tanssit.
 Tänään kotiin tultuani lähdin aika nopeasti tallille. Siivosin karsinat ja heitin lisää purua ja sitten hain hepat.
 Harjailin Aapen kunnolla ja rapsuttelin herraa. Aapeli oli tänään jotenkin tosi symppis päällä! Varusteet niskaan ja menoksi.
 Lähdettiin pellolle ja mentiin normaalia pienemmällä, neliön mallisella uralla. Tehtiin tosi reilusti voltteja ja Aape oli käynnistä saakka tosi hyvin kuulolla ja keskittyväinen.
 Siirryttiin raviin ja Aape meni oikein mukavasti. Aluksi oli vähän alkukankeutta, mutta rupesi asettumaan todella kivasti, liikkui rennosti ja herraan sai todella hyvin tuntuman!
 Lopulta, kun päästiin harjoitusravivaiheeseen, sain oikein kunnolla keskityttyä istuntaani, koska Aape kulki niin hyvin. Puolessa välissä sen alkoi jo huomaamaankin!
 Laukat olivat ihan jotain tajunnan räjäyttävää! Ihan mahtavaa! Rullasi tosi hyvin ja vauhti oli juuri sopiva! Eikä herra juurikaan kiihdytellyt, kun piti vain tasaisen tuntuman ja pidätti silloin tällöin. Molempiin kierroksiin laukkailtiin muutama kierros.
 Annoin Aapen kävellä pari kierrosta venyttäen kunnolla kaulaansa ja sitten otettiin loppuravit suht löysällä ohjalla, harvakseltaan voltteja tehden. 
 Lopuksi käveltiin vain uraa pitkin rapsutusten kera. Supermies! ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti