perjantai 23. elokuuta 2013

voihan räkä soikoon

 Eilen Reetta tuli sitten ratsastamaan Aapella. Eilen aamulla minulla itsellä oli n. puoli astetta kuumetta, mutta ei muuta kun vähän buranaa naamaan ja menoksi.
 Iltapäivällä alkoi olemaan jo suht hyvä olo, eikä kurkkuunkaan sattunut. Reetta ratsasti hyvät alkuverkat volttien ja pohkeenväistöjen kera. Reetta kokeili myös askeleen pidennyksiä, keskiravia, tms.
 Laukka oli aluksi aika kamalannäköistä ja nelitahtista, mutta vertyi tosihyvin ja alkoi lopulta rullaamaankin. Reetta ratsasteli myös lopussa ilman jalustimia. Omaan silmään jälleen Reetan ja Aapen meno näytti tosi hyvältä!

 photo 052_zps00a258cc.jpg

 Itse minun ei pitänyt ollenkaan eilen ratsastaa, mutta sitten päätettiin ottaa Leokin ja kun olo ei hassumpi ollut minä hyppäsin Aapen selkään ilman satulaa.
 Leo toimi ihan mahtavasti ja oli kyllä tosi mukavaa. Leo se kerran jumitti, mutta lähti lopulta raipan napautuksesta. Ravaaminen kaikki onnistui. Kun päästiin metsätielle, päätettiin kokeilla laukkaa ja herranje! Leo oppi tuolla reissulla laukkapohkeet. Kokeiltiin myös hiffaako se ne ilman, että mennään Aapen kanssa edellä ja sehän onnistui. Käytiin vielä oikealle haarautuvalla mäkireitillä ja kyllä voin sanoa, että oli tosi mukavaa.

 photo 085_zps6e9a4633.jpg

 Illalla se sitten kostautui. Loppumatkasta meidän ratsastusreissulla jo huomasin, että ääni ei aina tullut, kurkkuun koski, tms. Illemmalla nousi ihan kunnon kuume ja oli tosi tokkurainen olo. Yöllä jossain vaiheessa heräsin ja olin aivan tuli kuuma. Kävin vessassa ja huippasi ihan kiitettävästi, eikä kaatuminenkaan kaukana ollut. Huhhuh. Aamulla kuitenkaan ei ollut paljoa kuumetta ja olo oli ihan suht ok, joten lähdin kouluun, koska perjantaisin meillä on vain lukuaineita.
 Nyt on sitten pää täynnä räkää, kuumetta ja kurkku kipeä. No huomenna jos makaa puoli päivää sängyn pohjalla ja juo mehua niin pirusti, että selviäisi jotenkin sen meidän reissun. Nyt kyllä ärsyttää, koska tänään olisi ollut aika tärkeä Aapen liikutus, mutta tämä on oikeasti niin tätä mun tuuria. Ei olisi koskaan pitänyt mihinkään tuollaiseen luvata, kun tietä mun tuurin. Shiiiit. No josko tää nyt tästä.. Tai sitten ei. No jälleen toivotaan parasta, pelätään pahinta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti