maanantai 12. elokuuta 2013

taas se alkoi

 Eli eilen tultiin sukujuhlista kotiin vasta puolikahdeksan, olin rättiväsynyt ja vielä oli paljon tehtävää, joten ratsastamaan en kerinnyt.
 Tänään siis alkoi taas koulut. Aamu alkoi oikein hyvin, kun oltiin päästy pysäkiltä about 15km bussi hajosi ja siinä seisottiin tunti paikallaan ja odotettiin toista bussia. Eikä myöhästytty kuin lipunnosto, tervetulo puhe, uusien opettajien esittely, rehtorin puhe, luokanvalvojan tunti, tms. Hahah. Joo koulusta kävästiin kirkossa ja löllönlöö.
 Kun tulin kotiin ja olin lähdössä ratsastamaan alkoi sataa... kaatamalla. Sitä vettä tuli kuin Esterin tiedätte kyllä mistä. Voi pyllerö. Odottelin siinä pari tuntia ja välillä vain tihutti ja välillä tuli kuin kaatamalla. Ja koko koulupäivän oli mukavan lämmin ja aurinko paistoi!
 En jaksanut odottaa ja pakko oli tänään ratsastaa Aapen + tietty itseni takia. Vettä tihutti ja lähdettiin maastoilemaan. Päätin, että tänään en kiiruhtaisi. Käytiin haaskalla ja kääntö-ympyrällä. Aape oli hauska, kaikki vesilätäköt oli ihan kamalia ja kun niitä oli metsätielläkin! Jos kierrettiin ihan tienkauimmaisesta reunasta, se piti vielä kytätä kiemuralla ja loikkia sivuun. Yhdet kiksit herra sai kivestä, joka lähti sen kaviosta ja osui toiseen kiveen. Arkipäinen(kö?) asia. Aape oli sitä mieltä, että karkuun, nyt ammutaan!
 Ei se oli tosi mukavaa ja rentouttavaa ja Aape oli tosi kiva! Tänään vasta oikeasti tajusin, miten sen kunto on parantunut keväästä. Mentiin joku 10 km lenkki, eikä se edes hiennout oikeastaan. Hih. Meinaa sitä, että tarvii vaan enemmän liikutusta! ;)
 Nyt pitäisi jo kipin kapin mennä nukkumaan... Kuudelta herätys..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti