sunnuntai 25. elokuuta 2013

ahneella on paskanen loppu

 Viime yönä tuli nukuttua 5 tuntia, koska en saanut selkäni kanssa kunnon asentoa.. Heräsin kuuden jälkeen ja eipä kivutonta asentoa löytänyt. Jätte bra! Lämpöäkin vielä vähän oli ja selkä tosiaan niin pirun kipeä.
 Oltiin Reetan kanssa sovittu, että Reetta tulee tänään ja mennään maastoilemaan yhdessä vähän pidemmälle, mutta Reetta sitten saikin ratsastaa molemmat ponit.
 Reetta lähti maastoilemaan ilman satulaa. Kun Reetta oli ollut about 30 min poissa, Tero kysyi mihin Reetta lähti ratsastamaan Aapen kanssa. Metsätielle, miten niin? Ihanaa. Tänään oli hirvimiehet alkaneet syksyn hirvijahteja varten juoksuttamaan koiriaan jo metsässä. Reetalle viestiä, onko vielä ollenkaan hengissä. Lopulta tuli viestiä ja pian sen jälkeen Reetta ja Aape.

 photo 033_zps01a020e7.jpg

 Kuulemma oli mennyt hyvin. Reetta oli kerran joutunut jalkautumaan, kun mutkan takaa oli tullut kaksi polkupyöräilijää ja perään auto, Aape ruvennut steppaamaan ja jotta pahemmalta episodilta vältyttiin, Reetta tosiaan kipusi ajoissa pois kyydistä. Näppäränä hän kipusi takaisin kyytiin ja matka jatkui kuulemma ilman muita ongelmia. He kiersivät haaskanlenkin.

 photo 045_zpsa3de322f.jpg

 Sitten oli seuraavana poniini nimeltä Leo. Ahneella tosiaan on paskanen loppu. Eilen illalla jätin heppojen ruuat turpoamaan tallin edustalle ja Leo oli huomannut ne uudesta laitumestaan. Leo oli tullut aidan alitse ja syönyt kaiken minkä jaksoi. Aapen kippoon oli jäänyt vielä hiukan pellavaista. Herra oli hieman kuralla...
 No sitten lähdettiin. Reetta ratsasti ensin vähän pihassa, ja Leo meni oikeasti tosi hienosti. Siirryttiin ravailemaan ja laukkaamaan tietä ees taas ja lopulta päädyttiin viereiselle pellolle. Tuo poni kyllä oikeasti oppii ihan sika nopeasti. Nyt se osaa jo tehdä voltteja ihan nätisti, ravata ja laukkapohkeet!

 photo 227_zps185b15cb.jpg

 Käytiin lopuksi omenapuun alla omenavarkaissa ja vietiin Aapelle ja Memmullekkin jonkin verran.

 photo 125_zps9968d746.jpg

 photo 202_zpsbb1940a9.jpg

 photo 139_zps418a1c84.jpg
Tulevaisuuden lupaus(ko?) :D
 photo 272_zpse463fd51.jpg
Se entinen kamala rodeoponi
 photo 024_zps8a733b59.jpg

 photo 291_zpsf63d7072.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti