torstai 25. heinäkuuta 2013

rokotus

 Pädädädäää. Niin taas on ollut pari päivää taukoa, koska en ole kerinnyt kirjotteleen. nooooooh tota noinnaa. Sitten vielä kun muistaisi mistä aloittaa.
 Maanantaina Aape sai kisojen jälkeen ansaitun vapaan (koska huono keli ja suotuisat reenailut ollut takana x)).
 Tiistaina piti lähteä maastoilemaan mukavasti päivällä. Noh herra ei antanut kiinni, vaan juoksi karkuun henkensä edestä. Otin ponit ja vein kauemmas ja sain sitten sen edes jotenkin kiinni, tosin monen koukun ja taktikoinnin jälkeen. Huoh. Käännyin laittamaan porttia kiinni ja eikö tämä herra pöpipää nähnyt tilaisuutensa tulleen, kun naru oli löysällä, enkä kiinnittänyt kaikkea huomiota herraan. Tämä säntäsi ja lähti menemään. 2 tuntia otettiin Aapea isän kanssa kiinni ja tämä romanttisesti painoi läpi sähköaitojen rikkoen ne + Aapella oli riimunnaru yllätysyllätys kiinni, joten siinä samalla meni miekkosen paras pehmustettu riimu kolmeen osaan.
 Kun ei kiinni halunnut antaa, niin otin ponit ja jätin yksin häpeämään alalaitsaan. Vein ponit tuohon ladon nurkalle pellolle, jossa tosin ei ole mitään syötävää alalaitumeen nähden. Voivoi. Alalaitumella Aape tepasteli ja juoksi ees taas reilun tunnin ja johan antoi kiinni. Nyt saavat viettää aikansa tuossa tyhjässä pellossa, koska alalaitumelta oli aina niin hankala saada kiinni. Omamoka.
 Mentiin sitten illalla pitkästä aikaa pellolla, jollain muullakin satulalla kuin koulusatulalla. Aape kyllä kulki tosi kivasti ja liikkui oikeasti aika hyvin eteen. Asettumiset, voltit, tms. kaikki luonnistuivat. Jossain kohtaa Aape taas loi yhdestä nurkasta sen tutun "ongelmanurkan" ja siinä olisi joko pitänyt teputtaa, lähteä alta, tai tehdä kaikkea muuta kuin pyydettiin. Saatiin se sitten jäämään pikkuhiljaa. Käytiin kaikki askellajit ja kivasti meni.
 Eilen lähdettiin aamupäivästä maastoilemaan pitkästä aikaa. Tuli siinä taas koluttua metsäteitä reilun 10 km:n mitalta ja oli kyllä ihan mukavaa. Saatiin jopa maastossa nousemaan vasenlaukka pariinkiin kertaan. Wuhuu!
 Sitten tuli eläinlääkäri, rokotti Leon ja Aapem + raspasi molemmat. Aapellekkin oli jo tullut pienet piikit, joten oli ihan hyvä katsoa nyt. Leo oli todella positiivinen yllätys. Se seisoi paikoillaan ihan rauhassa, oli todella jännittynyt kun raspi suuhun tungettiin, mutta ei kyllä tehnyt mitään ja molemmat meni rauhoittamatta. Hyvä meidän ponit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti