keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

unohteluja

 En ole jälleen muisstanut/kerinnyt kirjoittamaan tänne blogiin pariin päivään. Olen ollut pari viikkoa toooosi väsynyt ja unohdellut tärkeämpiä ja sitten ei niin tärkeitä asioita.



 Maanantaina olin viimeisessä viimeisessä musiikin teoriassani ja tulin kotiin vasta puoli yhdeksän jälkeen. Kun tulin kotiin isä oli siivonnut karsinat ja Tero huolehtinut hevoset sisälle, laittanut Aapelle imppauspannan, hoitanut iltaruoat hevosille, laittanut loimet kuivumaan, jne..! Paras yllätys ikinä!



 Eilen kun sain tallin siivotuksi alkoi jo tihuttamaan vettä. Hain hevoset, enkä jaksanut varustaa Aapea kunnolla, joten laitoin kummaltakin puolelta riimua tulemaan riimunnarut. Potta päähän ja menoksi. Ilman satulaa ja riimulla! (y)



 Aape meni todella nöyrästi! Käveltiin pihassa ja tehtiin voltteja. Otettiin tiellä yksi laukkapätkä, eikä ollut mitään ongelmia. Käppäiltiin vielä lopuksi.



 Tänään juoksutin Aapen ja Tero kävelytti Leoa. Muuten kaikki sujui Aapen kanssa ihan hyvin, mutta välillä se sai jotain vetokohtauksia ja ois heti nyt pian, pitänyt päästä johonkin muualle. Kerran pääsi karkuun ja siinä olikin vähän hommaa saada kiinni, mutta sitten kyllä sen jälkeen totteli paljon paremmin.



 Kuitenkin ihan hyvin meni. Huuhdoin Aapen jalat vedellä ja ponit sisään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti