sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sadas postaus!

 Jeejee! Noniin. Tänään päivä kului pitkälti aitauksen siivouksen merkeissä! Nyt on paikat aivan jumissa, mutta on se homma ainakin tehty... - osittain. Yli kaksi tuntia laitoin heiniä kasalle ja keräilin sontia. Illemmalla vielä heittelin lähimmät läjät traktorin kauhaan ja kasat pois. Pelto on nyt niin pehmeä ja kostea, ettei millään voinut mennä traktorille paljoa porttia pidemmälle.
 Noh kävin taas sisällä vähän syömässä ja sitten kävin ottamassa hevoset kiinni. Laitoin Leon karsinaansa ja sitten Aapen kiinni pihalle. Laitoin suitset ja harjasin Aapen ja sitten menoks.
 Käytiin sinänsä vain ihan kävelylenkillä. Mennä käppäiltiin pitkin tietä, routakuoppia varoen ja kierrellen. Herralla tuntui olevan pienoinen nälkä, jonka vuoksi kaikki oli aina silloin tällöin hurjan pelottavaa.
 Auto kääntyi yhdestä tiehaarasta noin 200 metriä meidän takana, niin se oli vähän hurja asia. Muuten ei kyllä mitään ihmeempiä ollut. Laukattiin yksi aika lyhyt pätkä ja sitten käytiin mökillä.
 Kurkkasin, että olisiko mitään koroketta mistä pääsisin takaisin selkään ja totesin, että jos en pääse niin sitten kävellään. Liu'uin alas ja annoin Aapen mutustaa vähän ruohoa maasta, kun niin kovasti tahtoi.
 Yritin saada Aapea innostumaan vähän kahlaamaan järvessä, mutta ei vielä. Liian kylmää vettä ja ruoka oli paljon houkuttelevampi vaihtoehto! Ensin kokeilin selkään ylösalaisin käännetyn veneemme päältä, mutta en päässyt. Lopulta pääsin laiturin päältä. Aape ei ollut oikeastaan moksiskaan.
 Oli ihan hauskaa ja mentiin kyllä niin löysällä ohjalla kotio päin, mutta ei siinä mitään kun ei ongelmia ollut. Ihan kodin lähellä oli joku kamala mörkö metsässä ja piti mennä varmaan sata metriä poikittain, mutta tosiaan ei mitään isoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti