keskiviikko 27. helmikuuta 2013

kevät tulee!

 Toissapäivänä ratsastelin ilman satulaa tuossa pellolla. Tehtiin voltteja ja käveltiin ja ravailtiin. Kovasti olisi tehnyt mieli laukata, mutta kun meni niin hienosti niin pysyteltiin ihan ravissa ja käynnissä.
 Eilen  olin kaupoilla, joten poneilla oli vapaapäivä.
 Tänään menin heti aamusta ratsastamaan. Vein Leon pihalle ja heinää jonkin verran ja sitten varustin Aapen. Jätin turparemmin tänään pois, kun mietin ettei sillä Aapen  kanssa sinänsä ole mitään virkaa.
 Mentiin sinänsä rennosti, mutta kuitenkin "tavoitteellisesti". Käynnissä taas volttia ja pitkän sivun keskelle pysähdyksiä. Toiseen suuntaan sama. Tänään oli ihan mahtava ilma. Aurinko paistoi niin ettei eteensä nähnyt, ja jouduinkin pyytämään äitiä tuomaan aurinkolasit. Oli ihanan lämmin ja aurinko paistoi, linnut laulo. Eli kyllä se kevät ja ennen kaikkea kesä toivottavasti tulee!
 Ravissa tehtiin voltit joka toiseen kulmaan ja Aape liikkui tosi kivasti. Parin kierroksen jälkeen säntäily kotiin päin jäi kerta kerralta enemmän pois ja voltillekkin käännyttiin ihan rauhallista tahtia!
 Eka laukannosto (vasempaan) oli ihan jees, tosin aika laiska. Mutta pointtihan oli, että miljoona kertaa mieluummin laiska, kuin se että hevonen syöksähtää alta pois.
 Tänään vasempaan suuntaan tuli vain yksi väärä laukka. Aape oli ihan törkeen hyvä ratsastaa! Se kuunteli tosi tarkkaan, meni tosi rauhassa ja aina nousi oikea laukka!
 Oikeaan suuntaanhan nyt ei tietenkään ollut sitten myöskään mitään ongelmaan. Nyt tuo meidän "kenttäkin" on parhaassa kunnossa, kun se on aurattu oikein kunnolla ja se on laaja iso ja kuitenkin suht tasainen.
 Ravailtiin lopuksi ihan pitkällä ohjalla ja tehtiin volttia. Loppu käynnit ja paljon taputuksia ja nameja! ♥ Tähän mennessä varmaankin kaikista hienoin ratsastuskerta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti